BELGRADE WATERFRONT – BEOGRAD NA VODI

Stambeno – poslovni kompleks sa brojnim restoranima, prodavnicama, parkovima, spa & wellnes centrom, internacionalnom školom, hotelima i najvećim tržnim centrom u Evropi „ Galerija“, postao je novi centar Beograda, na obali reke Save. U okviru komplksa završava se Kula Beograd, visine 168m sa 40 spratova, 165 lux stanova i staklenim vidikovcem na vrhu zgrade. Elitni kompleks počeo je da se gradi 2015 godine a završetak se predviđa 2022 godine.

Beograd na vodi je pravo mesto za poslovne ljude i porodice. Idealna lokacija i kvalitetna gradnja, stanovi sa opremljenom dizajnerskom kuhinjom, prostrana garažna mesta, zgrade sa recepcijom i bazenom, pružaju komfor koji je po meri visokog standarda življenja.

Beograd na vodi je internacionalno prepoznat kao odlična investicija u nekretnine i kao mesto okupljanja ljudi koji imaju visoke standarde u pogledu kvaliteta života i rada.

Cena nekretnina raste u toku gradnje pa preporučujemo, da se što pre odlučite za kupovinu i plaćate po fazama gradnje. Obezbeđeni su i odlični uslovi kreditiranja, kako za rezidente tako i za ne rezidente. Investirajte na vreme jer se stanovi prodaju i pre početka gradnje! Većina stanova se proda prvog prodajnog dana! Tražnja je mnogostuko veća od ponude nekretnina u Beogradu, zato je vaša investicija sigurna i ako ćete dalje prodavati ili iznajmljivati svoju nekretninu, profit će biti veći nego da novac čuvate u banci.

Potrebno je da napravite samo JEDAN KORAK – da pozovete Agenciju Plus i registrujete se kao kupac. Sve ostale korake će Agencija Plus uraditi u vaše ime i za vaš račun. Pozovite nas ODMAH.

U našoj ponudi se nalaze sledeće zgrade kompleksa Beograd na vodi:
BW Libera, BW Aqua, BW Verde, BW Simfonija, BW Terra, BW Aria, BW Metropolitan, BW Aurora, BW Quartet 1, BW Quartet 2, BW Terraces, The Residences at St.Regis Belgrade – BW Kula Beograd, W Residences Belgrade.