Predvorica - kuća sa placem 19 ari u okolini Šapca

Šifra nekretnine : 1143

Prodaja 60.000 € - Kuća
124.00 m219.58 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Predvorica+ Ulica: Stefana Nemanje+ Telefonskih linija: 1 

Veoma lepa i održavana kuća, prizemlje i sprat sa 2 terase. Plac je idealno ravan i redovno održavan, sa puno četinara i raznog cveća. Direktan pristup sa asfalta. Kuća je pogodna kako za stalni boravak tako i za vikendicu, 73 km od Beograda, 14km od Šapca. Od Beograda se stiže direktno autoputem Miloš Veliki. U kući se koristi kablovska Total Tv i internet a postavljene su i kamere za video nadzor, u kući i izvan kuće, za nadzor sa daljine putem mobilnog telefona.
Za grejanje se koristi termo-akumulaciona peć i peć na drva. Kuća je komplet nameštena i postoji mogućnost dogovora oko prodaje nameštaja.Kuća je uknjižena na 36m2 sa placem od 1958m2, bez tereta. Odmah useljivo! Kupac plaća proviziju 2%+20%PDV.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Dvorište, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Dve kuće kod Ljiga

5.0 | 51m2 | 9.78ari | 45.000 €
Renovirana seoska kuća na 13 km od Ljiga. Od Beograda 100 km, autoputem ili Ibarskom magistralom. Na placu od 9,78 ari se nalaze 2 objekta: glavna kuća je uknjižena na 51m2 (a realno i mereno ima 150m2, prizemlje+2 sprata) a druga kuća je uknjžena na 43m2, što i jeste realna i merena površina. Glavna kuća je kompletno nameštena. Prodavac ostavlja sav nameštaj izuzev nekoliko tehničkih aparata. U prizemlju se nalazi garaža koja se koristi kao letnja kuhinja, unutrašnjim stepeništem se penje na oba sprata ali postoji i spoljno stepenište za ulaz u kuću. Sve sobe imaju izlaz na terasu, odakle se pruža predivan pogled na prirodu, na okolna brda i šume. Vazduh je čist, bez zagađivača u okolini. U neposrednom okruženju ima mnogo privatnog turističkog smeštaja - konaci, odmorišta, etno kuće, jer je ova prirodna destinacija izuzetno popularna kod domaćih ali i stranih posetilaca. Kuća koju prodajemo takodje ima turistički potencijal ali je i idealno mesto za porodični odmor i relaksaciju. Uknjiženo u katastru, bez tereta. Odmah useljivo. Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+pdv.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Grocka - 93m2+100m2+10a

6.0 | 93m2 | 10ari | 90.000 €
Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra Grocke, lako dostupna, na ravnoj parceli od 10 ari. Uknjižena na 93m2 kao vikend kuća a faktički ima 193m2, prizemlje , sprat i potkrovlje. Velike 2 terase. Kuća se izdaje, ima uslova za život u njoj, ima gradsku vodu i kanalizaciju ali je potrebno ozbiljno renoviranje - drvenarija, podovi, terase, krov. Kuća je bez fasade. Prilaz asfaltnim putem. Lep, ravan plac. Marina se nalazi na 400m od kuće. U centru Grocke je sva infrastruktura - banke, prodavnice, pijaca, osnovna i srednja škola, restorani, dom zdravlja. Kuća je vlasništvo 1/1 bez tereta. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Grocka - stambeno poslovna zgrada

10.0 | 172m2 | 10ari | 300.000 €
Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra Grocke, lako dostupna, na ravnoj parceli od 10 ari. Uknjižena na 172m2 a faktički ima 600m2, prizemlje sa 3 garaže i 3 sprata. Velikih 5 terasa. Kuća se izdaje, ima uslova za život u njoj, ima gradsku vodu i kanalizaciju ali je potrebno ozbiljno renoviranje - drvenarija, podovi, terase. Kuća je bez fasade. Mnogo prostora i mnogo potencijala za ljude sa vizijom, koji kuću mogu pretvoriti u stambeno-poslovni prostor ili hotel sa apartmanima, wellnes centrom i otvorenim bazenom. Marina se nalazi na 400m od kuće. U centru Grocke je sva infrastruktura - banke, prodavnice, pijaca, osnovna i srednja škola, restorani, dom zdravlja. Kuća je vlasništvo 1/1 bez tereta. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.
Detaljnije