Šifra nekretnine : 1152

Prodaja 550.000 € - Kuća
100.00 m215.00 ari4.0 SobeGeoTermalno  Štampaj
Lokacija: Halkidiki+ u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

Vila na prodaju u Pallini Chaniotis. Ova vila od 100 m2 se sastoji od 2 nivoa i ima 3 spavaće sobe, kuhinju/dnevnu sobu otvorenog plana, 3 kupatila. Nekretnina se takođe može pohvaliti sistemom grejanja: toplotna pumpa, popločan pod, neometan pogled, prozorski okviri: aluminijum, sigurnosna vrata, parking, ostava, bašta, bazen, klima, alarmni sistem, mreža protiv insekata, prozori sa duplim staklima, solarni -grijanje vode na struju, roštilj, potkrovlje, otvoreni prostor, unutrašnje stepenište, balkon: 120 m2. Izgradnja započeta 2023, useljivo – 01.06.2024. Površina parcele: 1500 m2. Energetska ocena zgrade: B+ Udaljenost od: plaže 600 metara (8 min peške), : Aerodrom Solun 92km (1 sat autom), najbliže selo 500 metara, supermarket 2 min autom. Ovaj novi stambeni kompleks je trenutno u izgradnji, sastoji se od 3 moderne vile minimalističkog dizajna sa privatnim bazenima, u privatnoj zatvorenoj zajednici, i obezbediće vašu apsolutnu privatnost i udobnost jer ima apsolutno sve što vaš dom iz snova mora da ima. Vile se nalaze u jednom od najživopisnijih kutaka Kasandre u oblasti sa odličnom ekologijom, na pješačkoj udaljenosti od mora okružene maslinicima i borovim šumama. Ovo je savršeno mesto za bekstvo od gradske vreve, gde se možete odmoriti i dobiti snagu.
1. nivo. Prizemlje. Površina od 50 m2. Kupatilo, garderoba (ormar) i spavaća soba za goste nalaze se u prizemlju na ulazu, dalje je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Panoramski prozori u dnevnoj sobi gledaju na baštu i veliku terasu sa prostorom za rekreaciju, bazenom, letnjom kuhinjom, prostorom za roštilj i letnjim tušem na otvorenom.
2. nivo. 2. sprat. Površina od 50 m2. Na drugom spratu se nalaze dve prostrane glavne spavaće sobe sa zasebnim kupatilom i garderobom (ormarom), velikim panoramskim prozorima i prekrasnim pogledom na okolnu prirodu i more.
3. nivo. 3. sprat. Površina od 60 m2. (na zahtev) Izrada po meri. Na zahtev. Moguće je urediti veliku otvorenu terasu na trećem nivou i tu napraviti dodatni prostor za opuštanje sa ležaljkama za sunčanje i poseban prostor za vežbe joge. Upotreba ovog nivoa je po vašem nahođenju.
Prednosti projekta
● Projekat „ključ u ruke“ sa finom završnom obradom
● Enterijeri podržani od strane našeg dizajnera enterijera
● Nema predinstalacija, svi sistemi su spremni za upotrebu
● Mogućnost dobijanja boravišne dozvole u ​​Grčkoj
● Najbolja obala u oblasti Halkidikija
● Pogodno za boravak tokom cele godine
● Materijali i pribor poznatih brendova
● Zatvorena zajednica sa individualnim pristupom
● Mogućnost izbora materijala i boja
● Sopstveni otvoreni prostor i privatni uglovi
● Obilje dnevne svetlosti kroz velike prozorske otvore
● Harmoničan tlocrt i ergonomija
● Divna ekologija
● Niski porezi na imovinu
● Izolovano kućište
● Individualno grejanje
● Zgrada energetske efikasnosti klase A
● Isključite sva svetla jednim dodirom
● Udaljenost između kuća 4 metra
● Živa ograda između kuća
● Veliki otvori sa izlazom na terasu
● Velike pergole sa sistemima senki
● Mogućnost ugradnje solarnih panela
● Mogućnost instaliranja Smart house sistema
● Centralno vodosnabdevanje
● Centralno napajanje
● Centralna kanalizacija
Porez na prenos od 3% je uključen u cenu! Agencijska provizija 0%!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Dvorište, Parking (više mesta), Bazen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Siva faza
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm, Satelitska TV
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Grocka - stambeno poslovna zgrada

10.0 | 172m2 | 10ari | 300.000 €
Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra Grocke, lako dostupna, na ravnoj parceli od 10 ari. Uknjižena na 172m2 a faktički ima 600m2, prizemlje sa 3 garaže i 3 sprata. Velikih 5 terasa. Kuća se izdaje, ima uslova za život u njoj, ima gradsku vodu i kanalizaciju ali je potrebno ozbiljno renoviranje - drvenarija, podovi, terase. Kuća je bez fasade. Mnogo prostora i mnogo potencijala za ljude sa vizijom, koji kuću mogu pretvoriti u stambeno-poslovni prostor ili hotel sa apartmanima, wellnes centrom i otvorenim bazenom. Marina se nalazi na 400m od kuće. U centru Grocke je sva infrastruktura - banke, prodavnice, pijaca, osnovna i srednja škola, restorani, dom zdravlja. Kuća je vlasništvo 1/1 bez tereta. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Grocka - 93m2+100m2+10a

6.0 | 93m2 | 10ari | 90.000 €
Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra Grocke, lako dostupna, na ravnoj parceli od 10 ari. Uknjižena na 93m2 kao vikend kuća a faktički ima 193m2, prizemlje , sprat i potkrovlje. Velike 2 terase. Kuća se izdaje, ima uslova za život u njoj, ima gradsku vodu i kanalizaciju ali je potrebno ozbiljno renoviranje - drvenarija, podovi, terase, krov. Kuća je bez fasade. Prilaz asfaltnim putem. Lep, ravan plac. Marina se nalazi na 400m od kuće. U centru Grocke je sva infrastruktura - banke, prodavnice, pijaca, osnovna i srednja škola, restorani, dom zdravlja. Kuća je vlasništvo 1/1 bez tereta. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Predvorica - kuća sa placem 19 ari u okolini Šapca

5.0 | 124m2 | 19.58ari | 60.000 €
Veoma lepa i održavana kuća, prizemlje i sprat sa 2 terase. Plac je idealno ravan i redovno održavan, sa puno četinara i raznog cveća. Direktan pristup sa asfalta. Kuća je pogodna kako za stalni boravak tako i za vikendicu, 73 km od Beograda, 14km od Šapca. Od Beograda se stiže direktno autoputem Miloš Veliki. U kući se koristi kablovska Total Tv i internet a postavljene su i kamere za video nadzor, u kući i izvan kuće, za nadzor sa daljine putem mobilnog telefona. Za grejanje se koristi termo-akumulaciona peć i peć na drva. Kuća je komplet nameštena i postoji mogućnost dogovora oko prodaje nameštaja.Kuća je uknjižena na 36m2 sa placem od 1958m2, bez tereta. Odmah useljivo! Kupac plaća proviziju 2%+20%PDV.
Detaljnije